+Follow Dashboard
TITLE; ~ K-POP ZONE ~
Saturday, 9 March 2013 | 22:25 | 0 comments
                                                    Assalamualaikum and Annyeonghaseyo !    

               
                                                                   


         Everybody ! Say B --> I --> G to the BANG ! kbom. uaii... mandi tak basah, tidur tak lena, makan tak kenyang semua serba tak kena. OMO ! Diaorang semua memang Awesome tapi yang paling superb skali sudah semestinya la T.O.P He is my oppa. haha lol. Dia handsome,cute,smart,gentle and blablabla .. sampai besok pun takkan  habis. haha. Harap2 la diaorang buat konsert kat Malaysia tahun nih, mesti Gempak wook.. bulan Januari, G-Dragon ~the leader. ade datang sini buat konsert untuk Golden Disk Award (GDA) GD sorang jer datang T.O.P tade. huhu. sedih betul. ~Ini tidak adil, tidak adil bagi ku.. tetiba. lol. korang tengok tak GDA? siapa yang memang gilagila ngan kpop semestinya takkan terlepas peluang tenguk grupgrup or bandband favourite masing2. FT Island, CN Blue, Shinee, F(X) and ramai lagi yang datang. memang awesome habes.. Big Bang i will be your V.I.P for ever and ever. Big Bang Hwaiting !


p/s : Thanks for reading my entry :')


Old things | New things

""