+Follow Dashboard
TITLE; Hye Guys !
Saturday, 9 March 2013 | 21:03 | 0 comments
                                                      Assalamualaikum :)


                 

                Hai semua! adakah anda semua masih mengingati saya? korang sihat? ape cer sekarang? haha. Farah tahu farah dah lama tak update blog nih. entah penyakit malas dari siapa entah yang berjangkit nih. Arhhh .... lama dah tak bermanja2 ngan kau blog. untuk pertama kali aku berjumpa ngan kau pada tahun nih. haha baik betul aku nih.~Bertuah Punya Budak~ Mesti korang fikir Farah mengigaukan tengah2 hari buta nih. Sebenarnya Farah baru habis exam so tetiba teringat la pulak kat blog kesayangan yang tak pernah ambil kesah nih. sedih betul, haha. Harini, tetiba rasa macam nak update something so keinginan ini harus la dituruti serta merta---Haish! sebelum buka notebook tadi bukan maen lagi nak update itu ini, tapi sekarang tetiba blank la pulak. Aaaa..Hmmm,okay la, sebenarnya just nak cakap HAI jer dan walau apapun harap korang semua sudi baca entry Farah dan sokong blog nih. =)

p/s : Thanks for reading my entry :')


Old things | New things

""