+Follow Dashboard
TITLE; Going Some where ?
Monday, 12 November 2012 | 08:22 | 1 comments
                                                        Assalamualaikum :)


           Haisihhh.... letih betul sejak dua menjak nih. kerjanya jalan2 cari barang. Lagi pun ayah baru balik dari tempat yang jauh. cewwahh .. jaauuhhh la sangat, hehe. Kalau ayah balik semua tempat kitaorang jelajah, atas bumi, bawah bumi. hohaha. hurm, lebih kurang satu Melaka larh.

           Baru2 nih pergi PC Expo 2 hari berturut-turut kat MITC macam2 barang yang diaorang jual. so, apa tunggu lagi bantai ajelah apa yang kita nak kan, yang jadi casher nye ayah lahkan.. haha. Ayah dengan mama Farah beli hanset yang ala ala untuk orang couple gituh. sepasang lah katekan.~so sweet. haha. vengong. Tapi yang paling tak tahan, kaki rasa macam dah nak tercabut, tunggu orang tu berleter kat kita orang semua. telinga pun dah medidih nih. haiseyy man ..=,=


                                                       
                                                   
               Inilah, hadiah yang kita orang dapat waktu masuk "Lucky Draw".. and  i' think i'm very lucky. haha.
hadiah yang lumayan, :p

Lagi, kita orang pergi shopping mall! jalan2 makan angin. Hurmm, Boleh dikatakan 24 jam takde kat rumah. Woah .. AWESOME :D

Dan yang paling best arini dapat jumpa dengan best friend's yang betul2 dah lame tak jumpa."Nurul Ain Fatihah binti Yusri. memang lain sangat muka dia, sebab selama nih kita orang sapa guna fb jer. Alhamdulillah, akhirnya dapat juga jumpa dia. Rasa macam nak lompat2 pulak. haha.~overacting ;D
tapi, nasib baek dapat cover.

Korang mesti dah nyenyak dibuai mimpikan.? mimpi ape tuh? mimpi sampai ke bintang ea? hehe. it's okay. tidur lah.. den pun nak tidur jugak kjap lagi. bye, Selamat Malam.



Old things | New things

""