+Follow Dashboard
TITLE; Hari Kokurikilum Sekolah !
Friday, 13 July 2012 | 09:13 | 0 comments


Assalamualaikum . Hello . Annyeonghaseyo .
    Hari ni ada hari kokurikulum sekolah,best sangat kat sekolah tadi dengan kengkawan semua. Kite orang satu kelas semua ada buka gerai makanan, macam-macam kita orang jual burger, nuggets,slurppy, and brownies cheese cake. sedap tau makanan yang kita orang jual nih.. special sikit, biasa la nak laku hehe.. alhamdulillah, ramai cikgu and kawan-kawan, akak-akak, cik abang yang datang  beli kat gerai kita orang. banyak juga keuntungan kita orang dapat lebih daripada yang kita jangka. Lepas tu, ada juga pertandingan busana and karaoke .

Tak lupa juga ada "Ghost House" .kawan-kawan ajak saya masuk rumah hantu nih, apalagi masuk je laa kan sebab dah lama tak masuk paling lama pun last masuk masa darjah 3 tak silap.nak merasai keseronokan masuk rumah hantu dengan kawan-kawan. hehehh.. bukan maen excited lagi kita orang tapi bila nak masuk rumah hantu kan semua dah menggigil, semua jenis ayat keluar. yela sebab takut.. ada orang cakap ada hantu ni la..tu la... ei .. seram rase . kecut perut masa masuk, gelap .. je . kita orang menjerit sekuat hati bila nampak ghost tu.. macam dah naik gila dah waktu tu .. saya waktu tu cuma ingat nak cari pintu keluar je . dah tak ingat dah kawan-kawan hehe.. kesiankan diri dulu baru kawan-kawan hehe.. nak tahu tak ?

mase kita orang tengah cari jalan nak keluar , kita orang semua jatuh tersebam, entah sape entah yang tolak pun tak tahu lah .. haish .yang lain pun apelagi semua ikut jatuh sekali lima-lima orang jatuh termasuk ghost-ghost tu pon sama . haha kelakar betul.. waktu jatuh tu kan sebelah saya ada ghost sebenarnya and saya nampak kain warna putih , memang dah blank dah waktu tu .perhh..... nasib baik tak nampak muka dia... kalau tak mesti dah pengsan dah kat situ .. kita semua dah kelam kabut nak bangun dan keluar cepat .. apa-apa pun memang best . haish ,... bila kenangkan balik memang kelakar GILER arhh ... rasa macam nak gelak guling-guling jer .. huih hahaha. and walau apa pun, saya sangat seronok ! =D


Old things | New things

""