+Follow Dashboard
TITLE; Hai Blogger !
Sunday, 1 July 2012 | 04:08 | 0 comments




Assalamualaikumwarahmatullahiwabarokatuh...
Hai kawan-kawanku di blogger ! haish ! lama dah tak update status ni, rase segar plak tetibe ... hehehe . saya nak citer sikit aritu kat sekolah ada buat Hari Jalinan Kasih nak suruh mak ayah datang sekolah tengok result and comment pasal anak-anak diaorang.. haish ! teruk saya kene dengan cikgu saya ... tu lah belajar maen-maen ..~marah diri sendiri plakk hehe. lagi pun saya tak marah kat cikgu, betul lah ape yang cikgu cakap tu.. tapi result saya tak lahh teruk sangat cikgu, okay apee.... sikit-sikit tu ade lahh ...hhehe. Balik rumah kan, ape lagi kene tadah telinga dengar mak saya plakk comment semua tu .... huihhh tak menahan seyhh. tapi bagus jugak, saya rasa insaf sekejap .. hehe Biasalah mak sape tak nak tengok anak dia berjaya. kan ? kan ? anyway saya sayang mak saya ! insyaallah saya akan cuba buat yang terbaik dalam peperiksaan . especially, PMR . doakan saya ye kawan-kawanku :)


Old things | New things

""