+Follow Dashboard
TITLE; Kelakar habis .
Sunday, 15 April 2012 | 08:58 | 0 comments
hai semua, teringat plak saya cekerama'Landasan Cinta' channel tv3 malam tadi, best giler citer ni.Rugi kalau korang tak tengok. hehe ..cerita ni mengisahkan tentang seorang minah kilang dapat pergi bercuti dekat Perth.(terpegun saya)dan dia bertemu dengan seorang jejaka yang handsome yang bekerja sebagai pilot dan sedang mencari cinta. Woahh .. romantik nyee ..Pertemuan antara mereka berdua sangat kelakar.Saya masa tu tengah gelak guling-guling sampai tak ingat dunia. hehe :D


Old things | New things

""